De 7 Beste Android Smartphones Die Niet Duur Zijn

android

Inmiddels draaien honderden verschillende smartphonemodellen op het besturingssysteem Android van Google. Android-smartphones hebben een groot aantal mogelijkheden dankzij het grote aanbod aan applicaties in Google Play. Je kunt dus veel kanten op met deze smartphones.

Er zijn veel verschillende Android-toestellen. Vrijwel alle grote merken maken gebruik van dit besturingssysteem. Het kan daarom lastig zijn om een goede keuze te maken. In dit artikel lees je over de 7 beste Android-smartphones die bovendien niet duur zijn. De prijzen in het artikel zijn gebaseerd op huidige prijzen en kunnen na verloop van tijd anders zijn.

Moto G – €175

Met een groot scherm is de Moto G een ideale telefoon om video’s op te kijken of foto’s te nemen. Deze Motorola-telefoon heeft een 720p-display en dit is in vergelijking met de prijs zeer scherp. Er zijn op dit moment geen andere toestellen die je voor dezelfde prijs kunt krijgen en dezelfde kwaliteit voor terugkrijgt.

Asus ZenFone 5 – €150

De Asus ZenFone 5 is zeer snel en in combinatie met de prijs een ideale telefoon. De telefoon staat bekend om de snelle processor waarmee je eenvoudig meerdere applicaties tegelijkertijd draait en snel tussen de apps switcht. De batterijduur van het toestel ligt hoog. Dit heeft de telefoon volledig te danken aan de energiezuinige processor.

Sony Xperia M – €130

Deze Sony-smartphone is gemakkelijk te gebruiken met Sony-elektronica. Wanneer je eenzelfde smartphone met de smartphone aanraakt dan worden de bestanden direct overgedragen. Je kunt ook een verbinding met een Sony-televisie maken om zo video’s van de telefoon op een groot scherm te bekijken.

LG Nexus 5 – €280

Dit toestel is inmiddels al wat ouder maar volstaat nog steeds als een goede Android-smartphone. De hardware in de telefoon is van hoge kwaliteit en maakt het mogelijk om applicaties snel te draaien. Met het 5″-inch scherm kun je video’s bekijken. De primaire camera van de LG Nexus 5 is 8 MegaPixels.

Honor 3C – €139

Met een strak design is de Honor 3C een van de mooiere telefoons van dit moment. En door de lage prijs wordt de Android-smartphone alleen nog maar aantrekkelijker. De telefoon heeft een interne opslag van 8GB waarvan nog ruim 5GB vrij is. Een 8 Megapixel-camera maakt het mogelijk om scherpe foto’s te maken.

Samsung Galaxy Ace 4 – €150

Het design van de Samsung Galaxy Ace 4 is niet spectaculair. Dat neemt echter niet weg dat het een geweldige telefoon voor een zeer scherpe prijs is. Deze Android-smartphone heeft een redelijk scherm en dankzij de snelle processor is het gebruik van de telefoon zeer prettig. De camera van de Samsung Galaxy Ace 4 valt echter tegen. De foto’s en video’s die je hiermee maakt zijn niet erg scherp.

LG L90 – €150

Met een groot scherm en een dun design is de LG L90 een goede telefoon die je overal mee naartoe kunt nemen. Een uniek element aan deze Android-smartphone is de mogelijkheid om direct naar muziek te luisteren of te bellen wanneer je de oordopjes in de telefoon doet.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x