HTC One M7 krijgt geen Android 5.1 update

android-5.1

De gebruikers van de HTC One (M7) zullen blijven steken op Android 5.0 Lollipop. Een medewerker van HTC (Mo Versie, de vice-president en productmanager) heeft op Twitter laten weten dat de HTC One M7 niet de update naar Android 5.1 zal krijgen. De Google Play Edition van de One M7 zal deze update wel ontvangen. Dit is de HTC One M7, maar dan met een stockversie van Android. Die zal de update begin april moeten krijgen.

Android 5.1 is op zich niet zo’n hele grote update, dus je zou er niet heel erg veel meer mee gekund hebben. Wat wel vervelend is voor de mensen die hem niet kunnen updaten, is dat Android 5.1 veel bugfixes met zich meebrengt. Door deze bugfixes zou Android stabieler moeten zijn.

De HTC One M7 is twee jaar geleden uitgebracht, dus zo gek is het niet dat hij die update niet meer meekrijgt. Waarschijnlijk zal de HTC One M8 deze update wel gewoon ontvangen, en de HTC One M9 al helemaal. Of/Welk andere HTC toestellen ook de Android 5.1 update kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x