Motorola-Moto-G

Motorola Moto G abonnement

Met de komst van de Motorola Moto G probeert Motorola weer voet aan wal te zetten in de Europese landen. Lange tijd was het namelijk zo dat ze de dominantie van de jaren ervoor hadden verloren doordat ze niet zo ver overgingen in smartphones als andere fabrikanten dat wel deden (Apple en Samsung als grootste voorbeelden). De Moto G is een degelijke telefoon, en zelfs super goed als je kijkt wat je voor je geld krijgt. Hij kost namelijk maar zo’n 160 euro, en daarvoor krijg je onder anderen een 4.5 inch HD scherm een quad-core 1.2 GHz processor met 1 GB RAM een 5 megapixel camera en een 2070 mAh batterij.

Empty tab. Edit page to add content here.

Tot de komst van de Motorola Moto G in juli 2013 was het een periode rustig met smartphones van het merk Motorola in Nederland. Met de eerste smartphone sinds tijden zet Motorola direct een kwalitatieve telefoon in de markt voor een zeer scherpe prijs. De hardware en software zijn dik in orde, wat blijkt uit het 4,5 inch HD scherm, een strak en modern design, de razendsnelle processor en alle andere onderdelen onder de motorkap van deze high-end smartphone.

Moto G kenmerken

De 143 gram zware Motorola Moto G, heeft onder deze motorkap een krachtige 1,2 GHz quad-core processor in combinatie met 1 GB werkgeheugen waardoor het toestel zelden zal haperen. Het 4,5 inch scherm is met een resolutie van 720 x 1280 pixels en een pixeldichtheid van 326 pixels per inch uitermate geschikt om onderweg je favoriete films en series op terug te kijken. Het enige nadeel hierbij is de relatief kleine ruimte voor opslag van bestanden, die slechts 8 GB groot is maar met de groei van het opslaan van bestanden in de cloud wordt dit nadeel snel van minder groot belang. Verder vind je in het toestel een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 1,3 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel voor het maken van foto’s van goede kwaliteit en het maken van video’s in HD resolutie (720p). Bij dergelijke specificaties mag de batterij niet achter blijven. In het
toestel is dan ook een 2070 mAh batterij te vinden waarmee je ruim 1440 minuten kunt bellen en ruim 4500 minuten naar muziek kunt luisteren.

Doelgroep Motorola Moto G

De Motorola Moto G is geschikt voor iedereen die opzoek is naar een smartphone met erg goede specificaties voor een betaalbare prijs. Updates voor het toestel komen daarnaast snel na de release door Google uit door nauwe samenwerking tussen Motorola en Google, daardoor ben je altijd verzekerd van het nieuwste van het nieuwste op het gebied van software. Kortom, ben je op zoek naar een smartphone met goede specificaties, een 4,5 inch HD scherm en een snelle processor die er daarnaast ook erg goed uitziet, dan is de Motorola Moto G de ideale smartphone voor jou. De enige reden om niet te kiezen voor de Motorola Moto G is de slecht 8 GB grote opslagruimte die niet uitbreidbaar is, dus ben jij iemand die veel bestanden op zijn smartphone wil zetten dan is de Motorola Moto G misschien niet de beste keus voor jou.

Motorola Moto G kopen

De Motorola Moto G werd in juni 2013 aangekondigd door Motorola en is sinds juli 2013 verkrijgbaar in alle (online) telefoonwinkels en alle Nederlandse providers in combinatie met een Motorola Moto G abonnement, waarbij je gedurende 12 of 24 maanden een vast maandbedrag betaalt voor het toestel en een vooraf vastgesteld aantal belminuten, sms’jes en hoeveelheid dataverkeer die je elke maand kan gebruiken. Ga je eroverheen, dan betaal je een vast bedrag per belminuut, sms’je of MB dataverkeer. In sommige gevallen kan het voordeliger zijn een Motorola Moto G prepaid te kopen wanneer je bijvoorbeeld weinig belt, sms’t of onderweg geen internet op je telefoon hoeft te hebben. Je betaalt dan alleen voor datgene dat je daadwerkelijk verbruikt maar je moet de Moto G wel eerst los kopen. De laatste mogelijkheid is om het toestel los te kopen, zodat het toestel met elke simkaart gebruikt kan worden of er de mogelijkheid is om een sim-only abonnement af te sluiten en hierbij maandelijks te betalen voor belminuten, sms’jes en dataverkeer en dus niet voor het toestel zelf.

Releasedatum: november 2013
Besturingssysteem: Android 4.3-4.4 (KitKat)
Afmetingen: 130 x 66 x 11,6 millimeter, 143 gram
Scherm: 4,5 inch-scherm met 1280 x 720 pixels
Camera: 5-megapixel-camera, 1,2-megapixel-frontcamera
Geheugen: 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte
Processor: 1,2GHz-quadcore-processor
Netwerk: bluetooth, gprs, wifi, 3g
Batterij: 2070 mAh

[WPCR_INSERT]