Nieuwe Galaxy S6 Active foto wijst op stevige behuizing

samsung-galaxy-s6-active-evleaks

Het moge ondertussen geen geheim meer zijn dat Samsung een stof- en waterdichte versie van de Galaxy S6 op de markt gaat brengen. Vandaag zijn er nieuwe foto’s verschenen die het design van de Galaxy S6 Active heel duidelijk laten zien. Het lijkt erop dat het hier gaat om de productfoto’s van de nog onaangekondigde Galaxy S6 Active.

Samsung Galaxy S6 Active specs

Eerder werd de Galaxy S6 Active ook al gefotografeerd, en de huidige gelekte foto’s lijken daar erg op. Het design van de S6 Active lijkt daarom al wel definitief te zijn.

De specificaties van de Galaxy S6 Active zal waarschijnlijk sterk overeenkomen met de gewone Galaxy S6. Dit wil zeggen dat de S6 Active ook een QHD resolutie krijgt met een 5,1 inch scherm, een octa-core Exynos 7420 processor en camera’s met 16 en 5 megapixel.

Aan de voorkant van het toestel is duidelijk te zien dat er fysieke knoppen in de plaats van de ingewerkte knoppen zitten. Hierdoor zal er geen ruimte zijn voor een vingerafdrukscanner. Wel heeft Samsung ruimte gelaten voor de hartslagmeter, aan de achterkant van het toestel.

De batterij van de Galaxy S6 Active is wel nog iets die erg verschillend is. Die heeft waarschijnlijk een capaciteit van 3500 mAh, waar de Galaxy S6 het met 2600 mAh moet doen. De S6 houdt het zelf al lang vol met die capaciteit, het kan dus heel goed zijn dat de S6 Active een hele goede batterijduur heeft.

Wanneer de release van de Galaxy S6 Active plaats zal vinden, en welke prijs de S6 Active meekrijgt, zijn nog onbekend. Het kan zomaar zijn dat Samsung de telefoon opeens aankondigt, en dat kan al snel gebeuren.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x