‘Galaxy S6 Plus getoond op foto en video’

Galaxy-S6-Plus-foto

Als we de laatste geruchten over Samsung mogen geloven, dan is het bedrijf bezig met een grotere versie van de Galaxy S6 Edge. Er zijn foto’s en een video verschenen van het vermeende toestel met de naam Galaxy S6 Plus.

We kunnen er vrij zeker van zijn dat het hier niet om de grotere versie van de Galaxy S6 gaat, op de foto’s is namelijk een scherm te zien dat over beide zijkanten heen gaat. Hij groeit toe naar een scherm van zo’n 5,5 inch. Ook dit scherm zal een QHD resolutie krijgen. Verdere specificaties zijn een hexa-core Snapdragon 808 processor, 32GB interne opslag en een 16 en 5 megapixel camera. Over andere specificaties is nog niet veel bekend. Opvallend is dat Samsung hier wel weer lijkt te kiezen voor de processors van Qualcomm, waar de Galaxy S6 en S6 Edge eerder de eigen Exynos 7420 processor kregen.

Op YouTube zijn de eerste videobeelden van de Galaxy S6 Plus verschenen. Deze zijn geplaatst door de bekende Youtuber Marques Brownlee. Op zijn vlog praat hij over de laatste gadgets, en is het dus goed mogelijk dat het hier om the real deal gaat.

Gister werd er al geschreven over het bestaan van de S6 Plus. Dit gebeurde op de blog van HDBlog.it. Wanneer de Galaxy S6 Plus aangekondigd wordt, is nog onbekend. Tevens is het nog gissen of het toestel ook naar Nederland komt, en wat de prijs van de S6 Plus gaat worden.

Bekijk de video hier, vanaf 3:38 gaat het over de Galaxy S6 Plus:

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x