Samsung Galaxy S6 Active verschijnt op foto

Samsung-Galaxy-S6-Active-unconfirmed

De meeste mensen zullen het er wel over eens zijn dat de Galaxy S6 een goede stap vooruit is vergeleken met de Galaxy S5. Toch missen er eigenlijk nog een aantal dingen aan het nieuwste vlaggenschip van Samsung. Denk hierbij aan een batterij die je zelf kan vervangen, het toevoegen van een microSD kaart voor meer geheugen en de stof- en waterdichtheid van de smartphone.

Dat laatste probleem kan wel eens verholpen gaan worden door de Galaxy S6 Active. Mocht je echt graag een Galaxy S6 willen hebben die tegen een stootje en water kan, dan is dit misschien wel een goede smartphone voor jou. Deze smartphone, met modelnummer SM-G890A die wel eens eerder opgedoken is, is nu gefotografeerd en door GSMArena uitgebracht. Duidelijk is te zien dat het hier niet om een gewone Galaxy S6 gaat, daarvoor ziet de S6 er te elegant uit. Het zou hier echt gaan om de Active versie, die binnenkort wellicht uitgebracht gaat worden.

Daarnaast zou de S6 Active op een paar andere elementen ook verschillen van de reguliere S6. Zo is er geen homeknop aanwezig die een vingerafdrukscanner kan ondersteunen’, en zijn er drie verschillende fysieke knoppen aanwezig onder het scherm, in plaats van de gebruikelijke één. De batterij zo met 1000 mAh toegenomen zijn tot 3600 mAh. Andere specificaties zijn een 5,1 inch QHD-resolutie scherm, octa-core Exynos 7420 processor, 3 GB RAM, 16 en 5 megapixel camera op de relatief achter- en voorzijde.

Wanneer de Galaxy S6 Active aangekondigd wordt, en waar hij dan te koop is, is nog onbekend. Het lijkt er in ieder geval op dat het toestel in Amerika uitgebracht zal worden. Dit is gebaseerd op het modelnummer, die van het Amerikaanse telecombedrijf AT&T zou zijn.

 

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x