Samsung geeft Galaxy S6 5,1 inch scherm en metalen behuizing

Samsung-mwc-uitnodiging-2015

Samsung komt inderdaad met twee nieuwe smartphones bij het MWC in Barcelona begin maart. Hier zullen ze zowel de Samsung Galaxy S6 als de Samsung Galaxy S Edge aankondigen. Tenminste, als we een bron van Bloomberg mogen geloven.

Deze geruchten hangen nu al langer in de lucht, en dit is ondertussen het zoveelste bewijs dát Samsung met iets anders gaat komen. Dit zal dan de Galaxy S Edge zijn. Nu Bloomberg hier ook mee komt, maakt het verhaal alleen maar meer geloofwaardig.

De bron weet te vertellen dat de Galaxy S Edge/Galaxy S6 Edge (over de naam wordt nog wel getwijfeld, enkel Samsung weet die) een scherm krijgt dat inderdaad aan beide kanten om de telefoon heen gewikkeld is. Dit zou het zogenaamde ‘three-sided’ display zijn.

Verder weet de bron ook te melden dat Samsung heeft besloten om beide varianten een 5,1 inch scherm te geven én een metalen behuizing. Het plastic voor de high end smartphones van Samsung lijkt dus iets van begin vorig jaar te zijn. De Galaxy A-serie, Galaxy Note 4 en nu de Galaxy S6 en S Edge laten zien dat Samsung wat doet aan het uiterlijk van de telefoons.

Van beide Samsung Galaxy S6 varianten wordt overigens gezegd dat ze inderdaad de Snapdragon 810 de rug toegekeerd hebben. Beide toestellen zullen aangedreven worden door Samsung’s eigen Exynos 7420 processor, die overigens erg goed de benchmark test ondergaat.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x