‘Samsung Galaxy S6 release voor eind maart’

samsung-galaxy

De laatste week van maart zal de release datum worden van de Samsung Galaxy S6. Dit weet een bron te melden aan Phonearena, die zegt zelf te werken bij Samsung en een memo heeft ontvangen. Op deze memo staat dat de werknemers van Samsung tussen 22 en 30 maart niet op vakantie mogen gaan of een dag vrij nemen. Dit zou betekenen dat dit voor Samsung een belangrijke week gaat worden, waar we dan natuurlijk denken aan de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S Edge.

Ook wordt er een andere datum genoemd: 19 tot 27 april. Helemaal duidelijk is het niet wat Samsung hiervoor in gedachte heeft. Misschien is dit wel de release voor de Edge variant van de Galaxy S6. Of het is voor een nieuwe Galaxy Note-tablet. Daar is nog niet heel veel over bekend, maar dat zal snel veranderen.

Andere Galaxy S6 verwachtingen

De Samsung Galaxy S6 wordt waarschijnlijk aangekondigd op 1 maart, op een Unpacked event van Samsung. Samsung zou ervoor gekozen hebben om ook de Galaxy S6 te voorzien van een metalen behuizing, net als ze eerder deden bij de Galaxy Alpha (en A-serie) en de Note 4. We verwachten dus een smartphone die er erg premium uitziet.

Over de specificaties voor de Galaxy S6 wordt ook veelvuldig gespeculeerd. In de grote lijnen zijn de bronnen het wel met elkaar eens. Samsung geeft de Galaxy S6 een Exynos 7420 processor, 3 GB RAM, 5,1 inch scherm met een QHD resolutie, 20 megapixel camera achter en 5 megapixel voor en de keuze uit 32, 64 of 128 GB opslaggeheugen. Uiteraard draait de Galaxy S6 op Android Lollipop met een nieuw verwachte versie van TouchWiz.

Over een kleine drie weken zullen we alles te weten krijgen over deze Galaxy S6, en waarschijnlijk ook over de Galaxy S Edge, een smartphone die minstens even interessant is als de Galaxy S6.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x