Samsung Galaxy S Edge ondergaat AnTuTu test

Galaxy-S-Edge-benchmark

De Samsung Galaxy S Edge / Galaxy S6 Edge is vandaag de benchmark test van AnTuTu ondergaan. Al met al lijkt deze telefoon, en daardoor ook de Samsung Galaxy S6, geweldige specificaties te gaan krijgen.

In deze AnTuTu benchmark gaat het over de SM-G925W8. Het typenummer SM-G925 zijn we al vaker tegengekomen, en zien we als de Galaxy S Edge. Zoals te zien wordt de telefoon aangedreven door Samsung’s eigen Exynos 7420 octa-core processor, en dus niet die van Qualcomm. Er is veel gesproken over de Snapdragon 810 en de Exynos 7420, en Samsung lijkt dan uiteindelijk toch voor de eigen Exynos processor te kiezen, iets wat misschien wel de betere keuze zal zijn.

Het scherm zou volgens de benchmark een afmeting van 5,1 inch krijgen met een QHD resolutie. De pixeldichtheid ligt hierdoor op 576 ppi, en samen met het Super AMOLED scherm zal dit scherm voor ontzettend heldere en levendige beelden gaan zorgen. Daarnaast is er ruimte voor 32 GB interne opslag en 3 GB RAM. Foto’s zou je kunnen maken met een 20 megapixel camera achterop, of met de 5 megapixel selfie camera. Deze specificaties lijken overeen te komen met de eerste geruchten die we gehoord hebben van zowel de Galaxy S Edge als de Galaxy S6.

Met deze specificaties blijkt de Galaxy S Edge een topscore voor de benchmark neer te zetten: bijna 61,000 punten. Dit is flink hoger dan we ooit eerder gezien hebben, en waarschijnlijk toch wel te danken aan de Exynos 7420 processor.

Overigens is er ook een benchmark van de SM-G925 te vinden op de benchmark website van geekbench,

Samsung’s ‘Unpacked event’ is al op 1 maart. Zeer snel zullen we dus alles te weten komen over de Galaxy S Edge, of die bijvoorbeeld inderdaad aan beide kanten gebogen is en tot waar.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x