Samsung Galaxy S6 design is van glas en metaal

Samsung-Galaxy-S6-metal-concept

Volgens de laatste geruchten omtrent de Samsung Galaxy S6, zal Samsung de Galaxy S6 niet geheel van een metalen behuizing voorzien. De behuizing zal echter veel weg hebben van de Galaxy Note 4, metalen frame met een voor- en achterzijde van glas. Dit zal dan helaas ook betekenen dat de batterij niet verwisseld kan worden.

Maar dit betekent wel dat Samsung af ziet van de eerdere design trends van de Galaxy S smartphones. Veel weten we nog niet van de Galaxy S6 (Samsung heeft zelf immers nog niks vrijgegeven, niet eens een aantal teaser videos), maar we denken een hoop dingen wel te weten. Zo zou de Galaxy S6 met een Exynos 7420 processor komen met 4 GB RAM. Het scherm zou een upgrade krijgen naar 5,5 inch met een QHD resolutie en een 18 megapixel camera achter en 5 megapixel camera voorop. Daarnaast is er natuurlijk Android 5.0 Lollipop aanwezig en het snellere 4G+.
Door het scherm weer een stuk te vergroten, lijken de lijnen tussen de Galaxy Note en de Galax S serie te vervagen. We zijn daarom ook wel benieuwd wat de consument hier van vindt, als dit daadwerkelijk gebeurt.

Verschillende bronnen stellen dat Samsung de Galaxy S6 tijdens het MWC in Barcelona aan zal kondigen. Samsung heeft hier zelf nog niks over vermeld, maar ze hebben nog tijd zat om een uitnodiging de deur uit te sturen, laten we ons daar dus nog maar geen zorgen over maken.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x