‘HTC One M9 met 20 MP camera, Snapdragon 810 en Dolby’

Bloomberg-HTC-One-M9-camera

Bloomberg zegt te weten wat de HTC One M9 ons gaat geven. Zoals we al een aantal keren eerder gehoord hebben, laat HTC los van het idee van de Ultrapixel camera en wordt de One M9 ‘gewoon’ uitgerust met een 20 megapixel camera. De camera was een groot minpunt van de HTC One M8 en de HTC One, HTC lijkt dit nu dus ook in te zien en te kiezen voor een camera zoals andere smartphones die ook hebben.

Verder met de bron van Bloomberg dat het design van de HTC One M9 veel weg zal hebben van de One M8, die op zijn beurt ook veel weg had van de HTC One. Het design van deze smartphones zag er ook meer dan goed uit, waarom zou HTC dan van dat pad afstappen, zullen ze denken. Verder zal het schermformaat niet toenemen (5 inch) maar wat er met de grootte van het toestel gebeurt, is onbekend. Qua kleuren zal er ook geen verandering in komen, de HTC One M9 wordt in goud, grijs en zilver verwacht.

De grote veranderingen zullen onder de motorkap plaatsvinden, en verdergaan dan enkel de camera. Zo zou HTC de One M9 uitbrengen met de nieuwe Snapdragon 810 processor van Qualcomm. Deze processor zal veel gebruikt gaan worden, Samsung, Sony en LG zullen deze namelijk ook gaan gebruiken voor hun vlaggenschip. Verder zal HTC voor BoomSound gaan samenwerken met Dolby en wordt de nieuwe Sense 7.0 verwacht. De verwachting is dat HTC op 1 maart deze nieuwe smartphone aan zal kondigen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x