Samsung Galaxy Note 4 met speciale S Pen cadeau (t.w.v 275,-)

montblanc-samsung

De Samsung Galaxy Note 4 (of eigenlijk alle Galaxy Notes) is niet compleet zonder een S Pen. De S Pen wordt door bijna iedereen gezien als een toegevoegde waarde voor het toestel, en zou mede daardoor populair zijn. Als je een gewone S Pen te gewoontjes vindt, én de Galaxy Note 4 willen kopen, dan is er een mooie aanbieding van Samsung.

Ben je van plan om een Galaxy Note 4 te kopen? Overweeg dan eens om dit te doen via de shop van Samsung. Bij aankoop van een (losse) Samsung Galaxy Note 4 krijg je daar namelijk een gratis S Pen cadeau (ter waarde van €275,-).

Deze S Pen is niet zomaar een S Pen. Samsung heeft deze in samenwerking met Mont Blanc speciaal voor de Galaxy Note 4 ontworpen. Deze pen is zowel te gebruiken als verlengstuk voor je Galaxy Note 4, als ook als gewone pen. Zo kan je dus nog stijlvoller multitasken.

Deze aanbieding is geldig tot het einde van de maand (31 januari 2015) zolang de voorraad strekt en geldt alleen als je je aankoop van de Galaxy Note 4 in de webshop van Samsung doet.

De actievoorwaarden van deze aanbieding vind je op deze pagina van Samsung.

Als je een Galaxy Note 4 abonnement wilt kopen, kan dat natuurlijk ook. Hierbij ontvang je dan de normale S Pen, maar kan je wel bij elke webshop naar keuze.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x