‘Galaxy S6 Edge krijgt scherm aan beide zijkanten’

galaxynoteedge

De Samsung Galaxy S6 krijgt waarschijnlijk een Edge-variant, net zoals bij de Samsung Galaxy Note 4. Deze Galaxy S6 Edge (laten we hem voor het gemak maar even zo noemen) zou echter aan beide kanten een scherm krijgen dat over de zijkant gaat. Dit is anders dan bij de Galaxy Note 4 Edge, die een extra scherm enkel aan de rechterkant heeft.

Dit extra scherm krijgt dezelfde mogelijkheden als die van de Note Edge. Dit betekent dus dat je je favoriete applicaties een contacten daar ‘neer kan zetten’, zodat je die als een extra snelle snelkoppeling hebt. Met behulp van de app-store van Samsung kan je nog een aantal andere toepassingen downloaden, bijvoorbeeld een klokje om snel te zien hoe laat het is.

Met de komst van de Galaxy S6 Edge zouden er nog wat mogelijkheden bijkomen. Zo zou het mogelijk kunnen zijn om de kant te activeren die jij het liefst gebruikt. Als rechtshandige smartphone gebruiker is dat vaak het rechterscherm, en bij links visa versa. Verder kan die zijkant een kleur krijgen als je een oproep krijgt, of een bepaalde kleur bij een belletje van een bepaald persoon.

Verdere specificaties van de S6 Edge zijn eigenlijk volledig gebaseerd op die van de Samsung Galaxy S6. Verwacht dus een 5,5 inch QHD scherm, 4 GB RAM, Exynos 7420 processor en een 18 megapixel camera. Wel zal de Galaxy S6 Egde een hoger prijskaartje krijgen. Beide telefoons worden verwacht tijdens het MWC in maart.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x