Ziet de HTC One M9 (HTC Hima) er zo uit?

htc-one-m9-voorkant-uitgelekt

Zou dit hem dan zijn, de nieuwe HTC One M9 die al binnenkort verwacht wordt? Aan de gelekte afbeelding is te zien dat het toestel niet heel erg veel verschilt van de HTC One M8. Wel zijn de bezels dunner en hebben de BoomSound speakers een redesign gekregen.

De specificaties die er voor de HTC One M9 verwacht worden, zijn zeker niet mis. Een Snapdragon 810 moet de smartphone van rekenkracht voorzien, en door de 3 GB RAM zou alles soepeltjes moeten verlopen. Verder is er 32GB opslaggeheugen aanwezig en zijn er twee camera’s met hoge resoluties: 20,7 megapixel aan de achterkant en 13 megapixel aan de voorkant.

Over het scherm zijn de geruchten het nog niet helemaal eens, de ene keer is het een QHD scherm, de andere keer een Full HD scherm. De Snapdragon 810 is perfect geschikt voor een QHD scherm, maar aan de andere kant merk je weinig tot geen verschil tussen deze twee verschillende resoluties, en bespaar je met een Full HD scherm meer batterij.

Wat het ook zal worden, goed wordt het in ieder geval. De kansen zijn dat HTC deze telefoon al bij het CES in Las Vegas aan gaat kondigen, echter blijven de uitnodigingen van het bedrijf uit, en is het misschien toch een beurs later (het MWC in Barcelona) aan de beurt voor de HTC One M9.

UPDATE: Het lijkt hier helaas toch om een concept te gaan, ontwikkelt door Jermaine Smit en gepubliceerd op zijn YouTube kanaal.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x