Is dit de Xiaomi Mi5 (of toch de 4s)?

Xiaomi heeft zelf al aangekondigd dat het bedrijf in januari met een nieuw vlaggenschip komt. Het ligt dan in de lijn de verwachtingen dat dit op de grote CES beurs in Las Vegas gaat gebeuren, in de eerste week van januari 2015. Hoewel Xiaomi spreekt van enkel een ‘device’ gaan we wel uit van een nieuwe smartphone. Als vlaggenschip is er nu de Xiaomi Mi4, die sinds juni op de markt is. De opvolger hiervan zou natuurlijk de Mi5 zijn, maar men is er nog niet helemaal over uit wat het gaat worden, de Mi5 of de Mi4s. Deze afbeelding laat in ieder geval een nieuwe Xiaomi smartphone zien, die waarschijnlijk binnenkort onthuld wordt.

De foto zou naar zeggen een formaat van 5.5 tot 5.7 inch hebben, toch flink groter dan de 5 inch van zijn voorganger. Op de foto is ook erg goed te zien dat het scherm ontzettend dunne bezels heeft. Hoewel het scherm dan misschien 5.5 inch zal zijn, zal het toestel zelf niet heel erg veel groter zijn dan huidige smartphones met een 5 inch scherm. Het scherm wordt met een resolutie van 2560 x 1440 pixels verwacht met de nieuwe Snapdragon 810 processor onder de motorkap samen met 3 GB RAM. Een 20.7 megapixel camera zou het toestel van foto’s moeten voorzien, de selfiecamera is onbekend, maar zou waarschijnlijk in de richting van 5 megapixels liggen.

Volgende week opent de CES beurs, en zullen we meer te weten komen over deze smartphone, en wellicht ook over de nieuwe HTC smartphone, Sony smartphone en Samsung smartphone.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x