Xiaomi’s nieuwe vlaggenschip komt al in januari

xiaomi-nieuw-vlaggenschip

Xiaomi wordt steeds groter en groter, dat is ook aan het nieuws te merken rondom deze fabrikant. Laatst hebben ze in een nieuwe investeringsronde nog een extra 1.1 miljard dollar binnen weten te halen waardoor ze nu maar liefst gewaardeerd worden op 45 miljard dollar(!), Apple is met 119 miljard dollar nog wat meer waard, maar Xiaomi komt eraan. Om nog meer aandacht te trekken heeft de baas van Xiaomi een opvallende uitspraak gedaan. Hij zei namelijk dat Xiaomi haar nieuwe vlaggenschip zal aankondigen in januari 2015.

Opvallend is dat deze meneer Jun het had over een ‘flagship device’ en niet specifiek over een smartphone. Zou dit dan kunnen betekenen dat Xiaomi met iets anders gaat komen waarmee de zich willen gaan gooien, of houden ze het toch nog maar even bij smartphones? Wij gokken op het laatste, en daarom verwachten we eigenlijk de Xiaomi Mi5 in januari, wellicht op de CES beurs in Las Vegas. Toch zou het ook wel weer vreemd zijn als Xiaomi al met de nieuwe Mi5 komt. Het is immers pas 6 maanden geleden dat ze de Mi4 op de markt brachten. Aan de andere kant, misschien wil het bedrijf nu wel internationaal gaan en past een nieuwe smartphone daar perfect bij.

Als het de Xiaomi Mi5 wordt, dan kunnen we in ieder geval geweldige specificaties voor een prachtige prijs verwachten. Zo zou er een Snapdragon 810 processor aanwezig zijn met een QHD scherm, 3 GB RAM en ontzettend dunne bezels voor een prijs onder de 300 euro (in China). Of het toestel dan ook naar Nederland komt, is de vraag maar. Je kan hem natuurlijk altijd importeren uit China, maar dan moet je wel checken of de frequentie klopt met die in Nederland gebruikt worden (1900/2100 MHz).

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x