Samsung stopt productie Galaxy Alpha per februari

Galaxy-Alpha-verkoop

Samsung is met de Samsung Galaxy Alpha een nieuwe weg ingeslagen, en deze lijkt zeker succesvol te zijn gezien het feit dat steeds meer Samsung smartphones een metalen frame of iets dergelijks krijgen. Denk hierbij aan de Galaxy Note 4, de Galaxy A-serie (Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7) en waarschijnlijk ook de nieuwe Samsung Galaxy S6. Volgens de nieuwe geruchten stopt Samsung echter binnenkort met de productie van de Galaxy Alpha.

De Galaxy Alpha moet namelijk opgevolgd worden door de Galaxy A5, anders zitten deze smartphones elkaar te veel in de weg, ze lijken immers qua uiterlijk en hardware wel op elkaar, waar de Galaxy Alpha een duurder prijskaartje heeft. Misschien ook daarom dat afscheid genomen gaat worden van de Alpha, het toestel vinden de consumenten zeker wel interessant, maar de prijs van 599 euro vinden ze een beetje veel. De Galaxy A5 heeft met een verwachte adviesprijs van 300 euro een veel betere kans om meer gekocht te gaan worden.

Per februari van volgend jaar zou Samsung daarom stoppen met het produceren van de Alpha. Wel zal deze smartphone nog een tijdje te koop blijven. Zo is Apple bijvoorbeeld ook al een jaar lang gestopt met de productie van de iPhone 5, maar is die nog steeds wel te koop omdat de voorraad nog wel aanwezig is. Mocht je dus nog de Galaxy Alpha willen kopen, wees gerust, die zal nog wel een tijdje te koop blijven op de retailwebsites.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x