HTC One M9 (Hima) wordt onthuld bij de CES

htchima

Volgens een tweet door Steve Hemmerstoffer, een journalist van de website NoWhereElse, de wereld in gestuurd zou HTC het nieuwe topmodel voor 2015 al bij de CES in Las Vegas aankondigen, dit is in de eerste week van januari. Eerder werd nog verwacht dat deze HTC One M9 (of HTC Hima, naam is nog redelijk onbekend) in maart bij het MWC in Barcelona geïntroduceerd zou worden.

Toen de HTC One M8 vorig jaar werd aangekondigd, had deze eigenlijk de beste specificaties die een smartphone toen kon hebben, maar ze werden snel ingehaald door LG met de G3. Daarom zou HTC hun toptoestel wat eerder willen verkopen met de beste specificaties, waardoor deze een aantal maanden langer de betere telefoon is die te koop is. De specificaties van de HTC One M9 worden verwacht met een QHD scherm, 3 GB RAM, Snapdragon 810 processor, Android 5.0, 2840 mAh batterij en een 20.7 en 13 megapixel camera op respectievelijk de achterkant en voorkant.

Bijgevoegd bij de tweet is een foto te zien. Of deze afbeelding de echte afbeelding is van de HTC One M9 is te betwijfelen, je kan ook niet helemaal goed zien hoe het toestel eruit ziet. Mocht dit gerucht kloppen, dan komen we daar gauw genoeg achter, over een week begint de CES namelijk al.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x