Samsung Galaxy S6 (en S6 Edge) conceptvideo

Galaxy-S6-concept-video

Het is ondertussen weer tijd om onze aandacht te verleggen naar het nieuwe jaar wat betreft nieuwe smartphones. Een smartphone die in begin 2015 verwacht wordt, en hoge ogen moet gooien, is de Samsung Galaxy S6. Eerder hebben we al een gerucht gehoord dat Samsung de Galaxy S6 volledig opnieuw gaat designen, vandaag verschijnt er beeld: een conceptvideo welteverstaan.

De conceptvideo, gemaakt door Jermaine Smit, laat twee verschillende smartphones zien. De Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge (met inderdaad een schuin scherm aan de zijkant). De specificaties die hij het toestel mee geeft, klinken mooi en redelijk realistisch. Zo zouden beide toestellen gebruik maken van een QHD resolutie voor het scherm en zou de batterij van 2980 mAh in ongeveer een uur tijd volledig opgeladen moeten zijn. De Galaxy S6 en de S6 Edge zouden daarnaast beide een 20 megapixel camera met optische beeldstabilisatie krijgen en de mogelijkheid om slow-motion en 4K video’s op te nemen. Volgens Smit zouden de smartphones dus inhoudelijk heel erg veel (identiek zelfs) op elkaar moeten lijken, en verschilt alleen het schuine scherm van de Edge telefoon.

Bekijk de video hieronder en vertel wat je ervan vindt. Houd hier wel rekening mee dat het enkel om een video gaat die gemaakt is door een fan, en het daadwerkelijke design er totaal anders uit kan zien!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x