‘Huawei Ascend P8 met keramische behuizing’

Huawei_Ascend_P7_123

Volgens een nieuw gerucht uit China, komt Huawei in januari van volgend jaar bij het CES met de nieuwe Huawei Ascend P8. Dit is relatief snel na de aankondiging van de Ascend P7 van 6 maanden terug.

Volgens de bron zou de Huawei Ascend P8 al goed getest worden, en klinkt ook wel heel erg logisch als die in januari al klaar moet zijn. De specificaties van het toestel klinken goed, maar behoren niet tot het allerhoogste segment in de markt. Zo is het scherm 5,2 inch met een resolutie van 1080 x 1920 pixels (424 ppi) en zou als processor Huawei’s eigen octa-core Kirin 930 de Ascend P8 van rekenkracht voorzien.

Het design van de Huawei Ascend P8 zou, in tegenstelling tot de andere smartphones van de fabrikant, voorzien worden van metaal en een keramische achterkant. Hierdoor wordt de achterkant steviger en zou deze beter bestand moeten zijn tegen krasjes. Verder zou het design bij de randen rond zijn en daarmee wat weg hebben van de iPhone 6.

De Ascend P8 wordt dus al in januari in Las Vegas verwacht. De prijs voor dit toestel zou omgerekend van de Chinese valuta zo’n 350 euro kosten. Dit lijkt helaas onrealistisch. De prijs zal waarschijnlijk tussen de 400-500 euro liggen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x