Samsung Galaxy Note Edge ook voor Nederland

Na de introductie van de Samsung Galaxy Note Edge (de smartphone van Samsung met een extra scherm aan de zijkant) was nog niet helemaal bekend in welke landen deze allemaal uit zou komen. Er is nu een bron die weet te vertellen dat Samsung deze Note Edge ook (beperkt) in Nederland uit gaat brengen. Dit gerucht komt tot stand doordat er een productnummer voor de Note Edge gemaakt is speciaal voor Nederland: SM-N915FY.

Als de Note Edge naar Nederland komt, zal die waarschijnlijk niet voor iedereen bedoeld zijn. Samsung heeft de Note Edge immers aangekondigd als een concept, en is niet voor het grote publiek bedoelt, zoals de Galaxy Note 4 dat wel is.

De Galaxy Note Edge is eerder al gelanceerd in Duitsland, Amerika, Korea en Japan. Samsung wou voor het einde van het jaar 1 miljoen van deze smartphones verkopen, wat ook wel laat zien dat Samsung het niet heel erg vindt als deze smartphone niet goed verkocht wordt.

UPDATE: 22-11-2014

Samsung heeft zojuist gemeld dat de Galaxy Note Edge officieel (in beperkte oplage) in Nederland verkrijgbaar is voor een adviesprijs van 849 euro.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x