HTC Sense 6 op Android Lollipop verschijnt

HTC

Er zijn afbeeldingen opgedoken van de skin van HTC over de nieuwe versie van het besturingssysteem Android. Sense 6 zou die skin voor Android Lollipop moeten worden, en die wordt ondertussen al uitgebreid getest, zo lijkt het. HTC heeft zelf overigens aangegeven dat ze binnen 90 dagen na de levering van de code van Android Lollipop al de update naar de HTC One en de HTC One M8 willen brengen, en daardoor zullen ze snel moeten zijn, maar hebben ze nog wel tot begin februari van volgend jaar.

Er zijn overigens al toestellen van HTC die al de update voor Android Lollipop binnenkrijgen sinds afgelopen vrijdag. Deze smartphones zijn echter de Google Play edities, en hebben dus geen skin van HTC waardoor het update veel sneller kan, namelijk al als de Android Lollipop klaar is.

Binnenkort is dus wel de update naar Lollipop voor de HTC gebruikers te verwachten, bekijk hieronder nog de gelekte afbeelding.

htc-android-lollipop

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x