Google komt met een evenement op 15 september: Android One?

Google heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 15 september in India. Tegen die tijd zou Google al wat meer loslaten over wat we op die dag kunnen verwachten.

Het lijkt erop dat Google op deze dag meer uitleg zal gaan geven over hun nieuwe programma, Android One. Hiermee zou Google bedrijven willen helpen om goedkopere Android toestellen te produceren en deze in de opkomende landen te verkopen. Dat zou de locatie ook wat logischer maken. Als ze namelijk iets over hun Google Silver programma (de ‘ópvolger’ van de Nexus-lijn) zou dat ergens in Amerika gebeuren.

Deze goedkopere smartphones zouden een prijs krijgen van onder de 100 euro, en dus zeker interessante keuzes kunnen zijn mocht je niet veel geld hebben/willen besteden aan een smartphone, maar toch een smartphone willen bezitten. Meer hierover zal dus duidelijk gemaakt worden door Google naarmate de datum dichterbij komt.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x