‘HTC produceert nog een 64-bit smartphone’

HTC

Met de Desire 510 heeft HTC de eerste Android smartphone met een 64-bit processor. Ze lijken nu de smaak te pakken te hebben, ze zouden namelijk met nóg een 64-bit smartphone te komen: de HTC Desire 820.

Van de Desire 820 komen dan twee varianten, eentje met een quad-core 64-bit processor en eentje met een octa-core 64-bit processor. Het voordeel van een 64-bit processor is hedendaags echter nog niet te merken. Zo’n processor gaat zich pas in zijn voordeel uitwerken ten opzichte van een 32-bit processor als er meer dan 4 GB RAM in zit. Dit is bij geen enkele telefoon nog het geval, en het zal ook nog wel even duren voordat dit gebeurt. Daarnaast is het zo dat applicaties sneller kunnen rekenen en dus sneller en soepeler afgespeeld kunnen worden, maar dit kan echter alleen als de applicatie daar ook daadwerkelijk voor geprogrammeerd is (om in een 64-bit processor te werken). Met de komst van Android L kan dit nu ook voor Android, dus ze zijn op de goede weg. Maar het klinkt natuurlijk wel mooi om te zeggen dat je telefoon een 64-bit processor heeft.

Verdere specificaties zijn volgens @upleaks een 5,5 inch scherm met een 720p resolutie, een camera op de achterkant met 13 megapixels, op de voorkant met 8 megapixels, een batterij van 2600 mAh, 1.5 GB RAM en 8 GB interne opslag. Hierdoor is de HTC Desire 820 wel een typische midranger, maar als de prijs gunstig is, is het wel een hele mooie!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x