iPhone 6 specificaties en foto’s lekken

Apple heeft ondertussen de massaproductie van de iPhone 6 al gestart, en hierdoor wordt het natuurlijk vele malen lastiger voor de fabrikant om alles binnenhuis te houden. Enkele foto’s en de specificaties van de iPhone 6 zouden daarom nu gelekt zijn.

Het is zal altijd lastig blijven om de geloofwaardigheid hiervan te testen, maar het is het vermelden nu zeker waard. Wat wel een zekerheid lijkt te zijn is dat de iPhone 6 in twee verschillende varianten komt (4,7 inch scherm en 5,5 inch scherm) en dat (in ieder geval eentje) de iPhone 6 op 9 september aangekondigd gaat worden.

UneedTech heeft zijn handen kunnen leggen op een iPhone 6 model en weten daarom ook de specificaties te noemen. Zo zou de iPhone 6 4,7 inch model een 4,7 inch scherm krijgen (uiteraard 😉 ) met een resolutie van 960 x 1704 pixels. De nieuwe A8 processor zou geklokt zijn op 2 GHz wat hoog is voor de iPhone en 2 GB RAM. Het opslaggeheugen is niet uitbreidbaar, maar is beschikbaar in enkele varianten met maximaal 128 GB aan interne opslag. Ook zit er weer een vingerafdrukscanner in de homeknop verwerkt en behoudt de iPhone 6 zijn 8 megapixel camera. Het kan goed zijn dat de megapixels van de camera hetzelfde blijven, maar dat Apple de sensoren van de camera van de iPhone 6 blijft verbeteren waardoor de fotokwaliteiten wel blijven toenemen.

Nog twee weekje wachten en we weten echt wat de iPhone 6 krijgt, en of hij ook daadwerkelijk over een saffieren scherm beschik!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x