Vingerafdrukscanner Galaxy Note 4 krijgt nieuwe functies

Net als Sony en Apple zal ook Samsung in september haar nieuwe topper voor het najaar aan gaan kondigen: de Samsung Galaxy Note 4. Net als de Galaxy S5 en de Galaxy Alpha, zal ook de Galaxy Note 4 over een vingerafdrukscanner beschikken. Deze scanner zou alleen meer functies hebben dan die in de S5 en de Alpha.

SamMobile weet dit nieuws, op basis van een anonieme bron, naar buiten te brengen. De vingerafdrukscanner is overigens wel van hetzelfde type, de Natural ID-scanner van Synaptics, maar wat je er mee kan doen wordt dus beter/meer.

In ieder geval moet je er hetzelfde mee kunnen doen als je nu ook al bij de Galaxy S5 kan doen. Dit houdt dus in dat je de smartphone kan ontgrendelen, een account verifiëren, betalen via PayPal en in een privémodus werken. Bij de Samsung Galaxy Note 4 zou je onder anderen ook nog shortcuts kunnen maken met de scanner. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen instellen dat je Whatsapp opent met je rechterduim en dat je de camera applicatie opent met je linkerduim.

Verder zou Samsung ook willen dat je je kan aanmelden op een website met je vingerafdruk, zodat je geen wachtwoord meer in hoeft te vullen. Op 3 september horen we hier meer over, als Samsung de Galaxy Note 4 aan gaat kondigen en waarschijnlijk veel aandacht hieraan zal gaan besteden!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x