Samsung Galaxy Note 4 QHD wallpaper lekt

De verwachtingen zijn dat de Samsung Galaxy Note 4 een 5,7 inch QHD scherm gaat krijgen. Er is een wallpaper gelekt voor de Note 4 die de resolutie van het scherm nogmaals bevestigd. De wallpaper lijkt wel een beetje op wat we voor de Galaxy S5 gezien hebben, alleen meet deze 2560×2560 pixels waardoor hij perfect zou passen op een QHD (2560 x 1440p) scherm.

Verdere specificaties van de Galaxy Note 4 zijn net zo indrukwekkend. Onder de motorkap zou een Snapdragon 805 quad-core processor zitten voor de landen in de EU en Amerika, en voor Azië zou er een octa-core Exynos 5433 processor onder zitten. De camera heeft een resolutie van 16 megapixels aan de achterkant met optische beeldstabilisatie en de camera aan de voorkant heeft 3,68 megapixels. Daarnaast zou het ook zomaar kunnen zijn dat de S Pen van de Galaxy Note 4 veel verbeterpunten heeft, gezien het feit dat Samsung de laatste tijd veel teaser naar buiten gebracht heeft en die veelal gingen over de S Pen of het schrijven op een Note telefoon.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x