5,5 inch iPhone sneller dan de iPhone 6

Het lijkt er erg op dat Apple in september het maar houdt bij één enkele iPhone 6, de smartphone met een 4,7 inch scherm. Het lijkt erop dat Apple met de eigenlijk ook verwachtte 5,5 inch iPhone 6, Samsung na wilt gaan doen.

Samsung brengt zelf namelijk in het voorjaar de Galaxy S telefoon uit, en in het najaar een geüpdatet versie: de Galaxy Note. Apple zou hetzelfde kunnen doen met in het najaar de iPhone 6 en in het voorjaar de grotere iPhone (iPhone Air?).

Verwachtingen zijn dat de kloksnelheid van de grotere iPhone hoger zullen zijn dan die van de aankomende iPhone 6. Dit zou dan al duiden op betere specificaties (hoewel kloksnelheid niet altijd alles zegt!). Daarnaast is het ook al zo dat Apple dit op een manier al doet: de iPad mini is immers een mindere versie dan de iPad Air. In een vergelijking zou de iPad mini dan de 4,7 inch iPhone 6 voorstellen en de iPad Air de 5,5 inch iPhone 6.

Maar misschien zijn deze geruchten en voorspellingen wel op niets gebaseerd, en brengt Apple volgende maand ‘gewoon’ beider smartphones uit op de markt. Daar gaat iedereen overigens wel van uit, dat Apple over een goede maand een evenement gaat houden voor een nieuwe iPhone.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x