Samsung stuurt uitnodigingen: release Galaxy Note 4

Samsung heeft de uitnodigingen voor een UNPACKED EVENT de deur uit gedaan. Het lijkt erop dat hier de Samsung Galaxy Note 4 aangekondigd gaat worden, zoals de geruchten al voorspelden zal dit op 3 september gaan gebeuren in Berlijn.

Hoewel Samsung de Note 4 niet noemt als telefoon die aangekondigd gaat worden, lijkt het er natuurlijk erg op dat hij komen gaat. De afgelopen 3 jaar werd namelijk elke keer in begin september door Samsung een Note aangekondigd, en telkens vlak voor de IFA beurs in Berlijn. Ook door het aantal geruchten die opkomen, lijkt het dat het niet anders kan dan dat de Note 4 zijn debuut gaat maken.

Maar wat kunnen we verwachten van de Galaxy Note 4? De Galaxy Note 4 behoudt waarschijnlijk het schermformaat dat zijn voorganger ook had, een 5,7 inch scherm. Deze keer zou er echter een QHD resolutie bij horen (2560 x 1440 pixels) ipv een Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels). De bezels rondom het scherm gaan wel kleiner worden, waardoor het algehele formaat van de Note 4 krimpt. Daarnaast wordt verwacht dat hij de nieuwste processor van Qualcomm krijgt, de Snapdragon 805 quad-core processor, met 3 GB RAM, 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie, een ultraviolet sensor en Android 4.4.4 KitKat. Ook is te verwachten dat de Note 4 beschikt over een vingerafdruksensor en misschien ook nog wel de hartslagmonitor.

Verrassend is wel dat we voor de Galaxy Note 4 nu al wel een uitnodiging binnen krijgen, maar dat er voor de Samsung Galaxy Alpha nog niks rondgestuurd is, waar de Galaxy Alpha eerder verwacht wordt (13 augustus) dan de Galaxy Note 4 (3 september).

Nog een maandje wachten en dan weten we wat de Galaxy Note 4 ons brengt. Tegen die tijd is er op Mobifo natuurlijk alles te vinden over deze phablet van Samsung inclusief de release, prijzen en abonnementen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x