Samsung bevestigt smartphone met ‘nieuw materiaal’, de Galaxy Alpha?

Afgelopen dagen kwam er minder leuk nieuws voor Samsung naar buiten, ze zouden namelijk marktaandeel in hebben moeten leveren aan de opkomende concurrenten (Huawei/Xiaomi/LG). Toch blijven ze nog wel ruimschoots marktleider, en komt die positie nog lang niet in gevaar. Zeker niet met de aankomende verwachte release van de Samsung Galaxy Note 4 en de nieuwe Galaxy Alpha (ofwel de Galaxy F/Galaxy S5 Prime).

Kim Hyon-joon, een grote man binnen Samsung, heeft tegenover The Wall Street Journal bevestigt dat Samsung in de komende maanden met twee nieuwe high-end smartphones gaat komen. Hij zegt dat één van die twee een groot scherm heeft, ofwel de Samsung Galaxy Note 4, die naar verwachting een 5,7 inch QHD scherm krijgt, en de ander gebruik maakt van voor Samsung nieuwe materialen. Dit lijkt er toch sterk op dat hij hiermee de Samsung Galaxy Alpha bedoelt, deze zou naar verluidt de eerste smartphone van Samsung worden die deels gemaakt is van metaal.

De Galaxy Alpha zou volgens de laatste berichten al zijn opwachting kunnen maken op 4 augustus, wat er ondertussen al weer snel aankomt. De Galaxy Alpha zou volgens de geruchten een 4,7 inch scherm krijgen met een 720p resolutie, 32 GB interne opslag en een vingerafdrukscanner. Het belangrijkste aspect van de nieuwe telefoon zou echter de behuizing zijn, die (zoals eerder vermeld) gemaakt zou worden van metaal.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x