Samsung Galaxy Alpha toch 13 augustus, mét octacore processor

Een grote baas bij Samsung heeft het bestaan van de Samsung Galaxy Alpha al grotendeels bevestigd, samen met de Galaxy Note 4. Hij zei dat Samsung nog zou komen met twee high-end telefoons waarvan er eentje een groot scherm heeft (de Note) en de andere gemaakt is van nieuwe materialen (de Alpha). De Galaxy Note 4 wordt al tijdens (of zelfs vlak voor) de IFA beurs in Berlijn in september verwacht, maar de Galaxy Alpha gaat waarschijnlijk nog eerder komen.

Pas geleden hoorden we nog dat de Alpha al op 4 augustus aangekondigd zou worden. Dat leek ons ook al een beetje snel. Nu zijn er nieuwe geruchten die ons vertellen dat Samsung de Galaxy Alpha op 13 augustus uitbrengt. Wat ook interessant is, is dat we wat meer te weten komen over de specificaties.

De Duitse website AllAboutSamsung weet dit te vertellen. Naast het uiterlijk, een metalen smartphone, weten zij dus ook wat te vertellen over de specificaties en ook over een modelnummer: SM-G850F. Het lijkt erop dat de Galaxy Alpha wordt aangedreven door een Exynos 5433 octa-core processor. Andere specificaties zijn het 4,8 inch 720p scherm, een 12 megapixel camera achter en 2 megapixels voor, 2 GB RAM en 32 GB uitbreidbare opslag. Android 4.4.4 KitKat, een hartslagmeter en een vingerafdrukscanner zouden de lijst verder moeten completeren.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x