‘Sony kondigt Xperia Z3 en Z3 Compact aan bij IFA’

Sony heeft aangegeven dat ze elke 6 maanden een nieuw top toestel uit willen brengen. Het is ondertussen weer tijd voor een nieuwe Xperia smartphone, en dat blijkt ook wel uit de geruchten. De Xperia Z3 (en zijn Compact broertje) duiken steeds meer op. Nu wordt gemeld dat Sony deze bij de IFA aan zal gaan kondigen.

3 september zou de dag zijn waar dit moet gebeuren, dit is weliswaar 2 dagen voordat de IFA begint, maar het gebeurt wel eens vaker dat een fabrikant daags daarvoor een evenement inplant om een toestel aan te kondigen. Sony heeft deze datum zelf nog niet bevestigd, en lijkt dus ook enkel nog maar een speculatie. Maar het zou zomaar kunnen blijken dat dit echt de datum wordt voor de lancering van de Sony Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact. Ergens in augustus zullen we meer over de datum te horen krijgen, aangezien Sony dan ergens wel eens een uitnodiging naar de wereldpers moet gaan sturen.

Je zal je nu misschien wel afvragen ‘is de Sony Xperia Z2 Compact er dan al?’. Klopt, die is er nog niet. Toch wordt verwacht van Sony dat de nieuwe Compact telefoon wordt gekoppeld aan de Z3 en niet aan de Z2.

De specificaties van de Xperia Z3 zullen naar verluidt helaas niet erg veel verschillen van de Xperia Z2. Maar met een 5,15 inch 1080p scherm, een quad-core Snapdragon 801 processor geklokt op 2,5 GHz, 3 GB RAM en een 20,7 megapixel camera is het wel een mooie telefoon (qua specificaties) te noemen! De Xperia Z3 Compact zou een 4,5 inch scherm krijgen met een 720p resolutie, verdere specificaties zouden ook een Snapdragon 801 processor zijn en 2 GB RAM.
Verder wordt er verwacht dat beide telefoons, zoals alle high-end Xperia telefoons, stof- en waterdicht zullen zijn.

De IFA wordt van 5 tot en met 10 september in Berlijn gehouden. Naast de waarschijnlijke aankondiging van de Xperia Z3 (Compact) zijn er ook sterke geruchten die doen verwijzen naar een release van de Galaxy Note 4 van Samsung. Daarnaast zal in september ook de nieuwste iPhone van Apple het levenslicht gaan zien. Al met al zal september een mooie smartphone maand gaan worden, na een paar rustigere zomermaanden!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x