iPhone 6 infographic laat de kans op features zien

Speculeren over  de iPhone 6 wordt deze dagen veel gedaan, en zal de komende maanden alleen maar meer gaan worden als de verwachte release datum van de iPhone 6 in beeld komt (midden/eind september). Er is een infographic gemaakt met de specificaties en andere geruchten over de iPhone 6, en de kans die aanwezig is dat die daadwerkelijk in de iPhone 6 komt.

Hierdoor krijg je een beter overzicht van wat we van de iPhone 6 kunnen verwachten. Eigenlijk is het gewoon een samenvatting, alleen dan in de vorm van een afbeelding.

Zoals je in de infographic kan zien, zijn er nogal onduidelijkheden over de smartphone, en zijn er bijna geen zekerheden. De zekerheden tot dusver zullen waarschijnlijk een 4.7 inch scherm zijn, met een betere front camera, een dunner design en verbeterde vingerafdrukscanner.

Neem vooral zelf een kijkje, en bedenk wat je zelf graag in de nieuwe iPhone 6 wilt zien zitten.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x