‘Presentatie LG G3 Prima komende vrijdag’

Het Zuid-Koreaanse Naver denkt te weten wanneer LG hun verbeterde versie van de LG G3 aan gaat kondigen, de G3 Prime. Het zou deze vrijdag al zijn, 25 juli. Met deze telefoon gaat LG direct de strijd aan met de verbeterde versie van de Galaxy S5, de Galaxy S5 LTE-A (die enkel in Korea verkrijgbaar is).

Volgens het bericht krijgt de G3 Prime de specificaties die we al hadden voorzien, maar dat maakt ze niet minder indrukwekkend. Het scherm blijft hetzelfde, met een QHD resolutie op een 5.5 inch scherm, net als de 3 GB RAM, de 13 megapixel OIS camera en de 3000 mAh batterij. De LG G3 Prime is verbeterd aan de processor, deze is nu namelijk een Snapdragon 805 die ook een theoretische internet verbinding van 225 Mbps aankan.

Helaas zal ook deze Prime naar alle waarschijnlijkheid enkel op de (Zuid) Koreaanse markt te koop zijn. Toch verschilt de Prime dan dus niet heel erg van de G3, en mocht je onder de indruk zijn van de nieuwe telefoon van LG, dan kan je in Nederland nog wel altijd de LG G3 kopen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x