120 miljoen verkochte exemplaren van de Nokia Lumia 520

Nokia_Lumia_520_smartphone

De voordelige Nokia Lumia 520 is inmiddels minimaal 12 miljoen keer verkocht, en blijft hierdoor de populairste smartphone van Nokia.

Microsoft, dat Nokia kocht, maakte op de Worldwide Partner Conference bekend dat de Nokia Lumia 520 al 12 miljoen keer geactiveerd was. Tot deze aantallen behoort ook de Lumia 521 die bij T-Mobile in Amerika te koop is. Of ook de andere spin-off, de Lumia 525, tot deze cijfers hoort is nog onbekend.

Dit bevestigd alsmaar weer dat de Lumia 520 een erg interessant toestel is voor veel consumenten. Vorig jaar werd bijvoorbeeld al bekend gemaakt dat 30% van de Windows Phone telefoons een Lumia 520 is. Hiermee lijkt het er dus op dat Windows Phone vooral populair is bij consumenten die niet al te veel geld willen besteden aan een smartphone. Zo heeft de Lumia 520 in Nederland een prijs van 95 euro. De specificaties zijn daar ook wel naar: 4 inch 480p scherm met een dual-core 1 GHz processor en 512 MB RAM.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x