Afbeelding iPhone 6 Touch ID verschijnt

Van de iPhone 6 hebben we tot dusver al redelijk wat gezien. Zeker van de buitenkant hebben we ondertussen al een goed idee hoe het eruit gaat zien. Wat de iPhone 6 aan de binnenkant heeft, op de processor na, weten we eigenlijk nog niet.

Sinds de iPhone 5s is het wel zo dat een vingerafdrukscanner in je high-end smartphone een must-have is. HTC, Samsung en LG hebben dit ook in hun vlaggenschepen. Daarom is te verwachten dat Apple dit met hun iPhone 6 ook weer gaat doen. Nu zijn er nog meer foto’s opgedoken van een vingerafdrukscanner die naast die van de iPhone 5s ligt. Volgens de bron zou dit de scanner voor de iPhone 6 zijn.

Op de foto’s is natuurlijk lastig na te gaan of het een authentieke foto is,  Het ziet er wel iets anders uit dan die van de 5s, maar wat voor een extra functies dat zou leveren is onbekend.
Wel is duidelijk dat je met de scanner meer kan doen in combinatie met iOS 8, zelfs developers kunnen dit voor hun applicaties gaan gebruiken.

ip6-touchid

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x