Metalen Galaxy F/Galaxy Alpha release op 13 augustus

galaxy-f-persafbeelding

Het begint ondertussen toch echt serieuze vormen aan te nemen, de geruchten rond een metalen toestel van Samsung. Deze zogenaamde Galaxy F (of Galaxy Alpha zoals ze hem in Korea noemen) heeft in Korea nu een release datum meegekregen in een nieuw gerucht. De Galaxy F zou namelijk op 13 augustus aangekondigd worden door Samsung, om zo nog op tijd te kunnen concurreren met de iPhone 6 van concurrent Apple die zijn opwachting een ruime maand later zou maken.

De Galaxy F moet voor Samsung het nieuwe luxueuze paradepaardje worden die niet alleen uitblinkt in prestaties, zoals de Galaxy S5 ook al wel doet, maar ook in het design. Design is bij Samsung al een paar jaar een puntje van kritiek, en met de Galaxy F hopen ze daarmee dan de criticasters de mond te snoeren.

Het design zou van metaal gemaakt moeten worden, wat voor Samsung dan dus als luxueuze beschouwd wordt. Met verdere specificaties als een quad-core Snapdragon 805, 3 GB RAM, een 5.1 inch QHD Super AMOLED scherm en een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie zou deze telefoon ‘de beste van allemaal’ moeten maken. Of dit gaat lukken moet natuurlijk nog maar blijken, en zal zeker ook afhankelijk zijn van de prijs.

Het is verder nog wel opmerkelijk dat de Koreaanse media spreekt van de Galaxy Alpha, waar we in Europa en Amerika het hebben over de Galaxy F. Misschien is het een wel een codewoord voor het ander, maar het zou ook zomaar kunnen zijn dat we twee verschillende toestellen door elkaar aan het halen zijn, maar dat zal dan wel blijken over een maand, als de Galaxy Alpha/F misschien wel aangekondigd gaat worden.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x