Galaxy S5 mini is officieel: 4.5″ Super AMOLED scherm, vingerscanner en meer

Samsung-Galaxy-S5-mini

Daar is die dan, twee maanden later dan zijn grote broer is nu ook de Samsung Galaxy S5 mini officieel. De Galaxy S5 mini heeft ontzettend veel weg van de Galaxy S5. Als je enkel naar de afbeeldingen zou kijken, is het verschil eigenlijk niet te zien. Niet alleen lijken ze erg op elkaar, ook qua opties lijken ze erg op elkaar.

Zo is de Samsung Galaxy S5 mini ook water- en stofdicht, heeft hij een vingerafdrukscanner, een hartslagmete en ook nog eens de ‘Power Saving Mode’ om heel zuinig met de laatste procenten van de batterij om te gaan. Qua uiterlijk heeft de S5 mini ook de plastic bubbel achterkant wat ook de Galaxy S5 kenmerkt.

Qua specificaties doet de telefoon het wel erg onder voor zijn grote broer. Zo is het scherm 4.5 inch met een Super AMOLED scherm met een 720p resolutie waar de Galaxy S5 een 1080p resolutie heeft. De Galaxy S5 mini heeft onder de motorkap in Europa een quad-core Snapdragon 400 met een kloksnelheid van 1.4 GHz, 1.5 GB RAM, een 8 megapixel camera achter en 2.1 MP voor, 16 GB interne opslag (uitbreidbaar met MicroSD kaart) en een 2100 mAh batterij.

De Galaxy S5 mini komt midden juli op de markt, met een adviesprijs van 479 euro in Europa.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x