Nieuw iPhone 6 concept slaat iOS 8 over

iPhone-6-concept-met-iOS-9

Dagelijks verschijnen er genoeg nieuwe concepten van smartphones, waaronder nu ook de iPhone 6 omdat dat een populaire smartphone is die er aan zit te komen. Omdat deze dagelijks verschijnen, zijn ze zeker niet allemaal noemenswaardig. Dit concept daarentegen wel. Dit concept ziet er namelijk erg goed uit, en doet eens iets unieks: iOS 8 overslaan en meteen door naar iOS 9. Hierdoor heeft het concept het over twee dingen (iPhone 6 en iOS 9) die nog niet aangekondigd zijn, ook wel eens leuk.

De Georgiër Tedoradze heeft het concept van de iPhone 6 gemaakt. Dit specifieke concept heeft een schermdiagonaal van 4.7 inch met een resolutie van 840 x 1436 pixels, met een quad-core 1.6 GHz processor, een 10 megapixel camera met optische beeldstabilisatie, een 2450 mAh batterij en is maar 6.8 millimeter dun. iOS 9 voegt voor huidige iPhone gebruikers waarschijnlijk wel wat toe, is het idee. Mensen die namelijk nu over een iPhone beschikken, zijn gewend aan een 4 inch scherm. Volgens de designer zou iOS 9 namelijk een passief gedeelte krijgen waar bijvoorbeeld het weer te zien is. Het actieve gedeelte is zoals we gewend zijn, waar de apps staan etc. Hierdoor kan je een 4 inch scherm hebben waar je iets mee doet (net als alle andere iPhones) en de overige ruimte wordt ook gebruikt.

Dit concept lijkt qua design wel een beetje op wat we eerder gezien hebben, alleen is wel minder rond aan de zijkanten, wat in ons opzicht er beter uit ziet. Hierdoor zou Apple niet terug gaan met het design naar een van de eerste iPhones, maar verder blijven borduren op het huidige succes met het design. Het design heeft ook wel een beetje iets weg van het design van de HTC One M8…

Naar verwachting wordt de nieuwe iPhone weer in september aangekondigd, 19 september om precies te zijn. Bij dit evenement zullen er waarschijnlijk twee iPhones onthuld worden, eentje met een 4.7 inch scherm en eentje met een 5.5 inch scherm.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x