‘iPhone 6 krijgt opslag van 128 GB’

Apple-iPhone-6-Pro-concept

Van de twee iPhone 6’s die uitkomen, gaat de grootste meer opslag krijgen. De opslag van de 5.5 inch iPhone 6 zou namelijk op 128 GB liggen. Dit was vorig jaar ook al een gerucht die rond ging, alleen toen ging het nog over de iPhone 5s.

Deutsche Telekom zou dit gezegd hebben. Wel is het zo dat 128 GB niet standaard is, maar dat de iPhone 6 minimaal 32 GB aan ruimte zal bieden, en als je (flink) meer geld betaalt kan je de iPhone 6 met 64 GB of 128 GB opslag krijgen.

De camera van deze iPhone 6 krijgt volgens de nieuwe geruchten optische beeldstabilisatie, de kleinere iPhone 6 zou deze functie voor het maken van betere foto’s helaas niet krijgen.

Waarschijnljik wordt de iPhone 6 in september aangekondigd, 19 september om precies te zijn. Dat komt steeds dichterbij, dus de geruchten zullen zich wel blijven opstapelen. Omdat het er zoveel worden, moet je ze allemaal wel met een korrel zout gaan nemen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x