Nexus producten blijven bestaan ondanks Android Silver

Nexus

Waar er eerder nog geruchten gingen dat Google ging stoppen met het Nexus programma als Android Silver (in feite Nexus producten alleen dan echt high-end met ook een high-end prijs) op de markt zou komen. Google heeft echter te weten gegeven dat zij niet de intentie hebben om te stoppen met Nexus.

Dave Burke, de hoofd Android engineer, zegt dat er voor Google geen reden is om te stoppen met Nexus. Dit weet hij te zeggen in een interview met ReadWrite. We kunnen volgens de berichten dus een nieuwe Nexus tablet van HTC verwachten, en een nieuwe Nexus telefoon, alleen dan niet door LG gemaakt.

Burke zegt dat Android Silver de Nexus-producten niet gaat vervangen, maar dat ze dus beiden naast elkaar verkocht moeten worden. Heel veel meer wou hij helaas niet kwijt over Android Silver, mede omdat dit nog aangekondigd moet worden, waarschijnlijk gebeurt dat volgend jaar pas. Android Silver zou door Google begonnen zijn om fabrikanten te stimuleren om perfecte hardware te maken zoals Google dat zelf graag zou zien.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x