Apple’s 5.5 inch iPhone 6 krijgt OIS, 4.7 inch niet

iPhone-6-OIS

De verwachting van Apple is dat ze weer twee nieuwe iPhone modellen aankondigen, maar die verschillen op een ander vlak van elkaar dan vorig jaar met de 5S en de 5C. De iPhone 6 zou er namelijk in een phablet variant komen, met een 5.5 inch scherm, en een kleinere, met een schermformaat van 4.7 inch. Beide zijn grote stappen ten opzichte van voorgaande iPhones, die een scherm hadden van 4 inch.

Volgens een analist gaat de grote iPhone 6 (5.5 inch) optische beeldstabilisatie (OIS) krijgen, waar deze functie bij de andere telefoon ontbreekt. Hier zou Apple voor gekozen hebben omdat er niet genoeg OIS camera’s aanwezig zullen zijn om beide telefoons van OIS te voorzien. Hierdoor zullen de iPhones dus niet alleen qua formaat van elkaar verschillen, maar ook inhoudelijk.

De camera van de iPhone 6 wordt voor beide versies wel ‘gewoon’ hetzelfde verwacht, met 10 megapixels. Hier gaat Apple dus ook niet mee met de trend om camera’s van 16 megapixels of meer in een telefoon te plaatsen. Ze focussen zichzelf meer op de techniek, waardoor je betere foto’s zou maken.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x