Huawei Ascend P7 al 1 miljoen keer verkocht

Huawei-Ascend-P7-foto3

Sinds de Huawei Ascemd P7 in mei verkrijgbaar was, is hij al 1 miljoen keert verkocht. Xinhua meldt dat er volgens Huawei zelf tussen 7 mei en 13 juni meer dan één miljoen Ascend P7’s verscheept zijn. Het doel van Huawei is om de Ascend P7 in twaalf maanden tien miljoen keer te verkopen. De voorganger van de P7, de Ascend P6, is in een jaar tijd zo’n vier miljoen keer verkocht.

Met dat verkoopcijfer hoopt Huawei zijn marktaandeel nog meer te verstevigen. Momenteel zijn ze de wereldwijde nummer 3 achter Samsung en Apple, maar voor plek 3 zijn er meer gegadigden zoals LG en HTC, die met de LG G3 en de HTC One M8 ook toppers in huis hebben. Om die voor te blijven moet Huawei dus wel veel telefoons verkopen.

Wat de Huawei Ascend P7 zo speciaal maakt, is het feit dat het een high-end toestel is met goede specificaties, maar dan voor een relatief lage prijs van 399 euro. Vergeleken met de prijzen van vlaggenschepen van andere fabrikanten (~600), heeft Huawei een grote voorsprong.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x