‘Samsung Galaxy F wordt onthuld op 12 september’

galaxy-f-persafbeelding

Er is ondertussen door Samsung al een Galaxy S5 aangekondigd met een QHD-scherm, een Snapdragon 805 processor en 3 GB RAM, maar wat we nog niet van Samsung hebben gezien, is een smartphone met een premium behuizing: de Samsung Galaxy F. Ook is de Galaxy S5 met QHD scherm enkel in Korea te bestellen, en dat zal helaas zo blijven.

Er is een persfoto van deze telefoon opgedoken en gepubliceerd door wie anders dan @evleaks. Het toestel heeft de kleur ‘Glowing Gold’ wat niet echt de gouden kleur is van andere telefoons, maar een mildere kleur. De telefoon hint zelf naar een release op 12 september doordat dat de datum is wat op het toestel staat. Echter staat er ook bij dat dat op een woensdag is, maar 12 september van dit jaar valt op een vrijdag…

Qua specificaties krijgt ook deze Galaxy smartphone een QHD scherm, net als de Galaxy Note 4 en de nieuwe Galaxy S5, met afmetingen van 5.1 inch en de nieuwe quad-core Snapdragon 805 processor. Deze telefoon zou vooral anders moeten zijn op het gebied van behuizing, en zal verder waarschijnlijk wel veel weg hebben van de andere Galaxy telefoons van Samsung.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x