Galaxy Note 4 verschijnt in AnTuTu benchmark, specificaties onthuld

Galaxy-Note-4-benchmark

Hoewel het zeker nog wel twee maanden gaat duren voordat de Galaxy Note 4 aangekondigd gaat worden, lijken de specificaties van de Note 4 nu al bevestigd. Er is vandaag namelijk een benchmark van het bekende AnTuTu verschenen, waarin mooie specificaties naar voren komen. Het gaat hier om de modellen SM-N910S en SM-N910C, wat de codenummers voor de Note 4 zouden zijn.

Het verschil tussen deze twee nummers is de processor. Waar de S over een quad-core Snapdragon 805 processor beschikt, heeft de C een octa-core Exynos 5433 processor. De Exynos processor is een combinatie van een Cortex-A57 en een Cortex-A53, beiden op 1.3 GHz geklokt. Dit zijn 64-bit processors! Met de Galaxy Note 4 gaat Samsung misschien dus wel de iPhone 5s achterna. Het werkgeheugen is ook wel indrukwekkend met 3 GB RAM, hoewel de Galaxy Note 3 daar ook over beschikt, en er is 32 GB interne opslag aanwezig in het geteste model.

Dan het scherm. Volgens de benchmarks beschikken beide modellen over een Quad HD scherm, dus 2560 x 1440 pixels. Over schermgrootte wordt niks gezegd, maar er gaan al langer geruchten dat dit op 5.7 inch zou blijven, net als bij zijn voorganger. Heel veel groter gaan mensen ook niet echt lekker vinden, en als Samsung de bezels kleiner weet te maken, zal de telefoon misschien wel nog beter in de hand liggen.

Verder wordt de camera nog genoemd van 16 megapixels achterop en 3.68 megapixels aan de voorkant. De camera aan de voorkant heeft een opvallende resolutie, en is hetzelfde als de schermresolutie van een QHD scherm (1440 x 2560 = 3.686 MP). Hier zou Samsung misschien nog wel wat leuks mee gaan doen, want toeval zal het niet zijn.

Verwacht wordt dat de Galaxy Note 4 aangekondigd wordt tijdens de IFA Expo, zoals elke Galaxy Note tot op heden. De IFA Expo van dit jaar begint op 5 september.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x