Vergelijking iPhone 6 concept met Galaxy S5 & iPhone 5s

iPhone6-video-concept

Er zijn de afgelopen tijd vooral geruchten van de iPhone 6 opgedoken op basis van dummy’s die allemaal op elkaar leken en allemaal op dezelfde dingen gebaseerd waren. Daarom is nog lastig te zeggen of er iets van klopt, zeker omdat het nog een tijd zal gaan duren voordat Apple de iPhone 6 zal aankondigen en uitbrengen. De officiële release van de iPhone 6 zou waarschijnlijk ergens in september gebeuren, net als afgelopen jaren.

Maar omdat zulke dummy’s toch altijd leuk om te zien zijn, om zo je fantasie tot leven te brengen met wat we kunnen verwachten van Apple, zijn er gelukkig altijd designers die iets leuks weten te verzinnen, en dit geval in de vorm van een video.

In onderstaande video vind je een concept die gaat over een 5 inch scherm met een resolutie van 1280 x 2272 pixels waardoor de pixeldichtheid 521 ppi wordt. Dit is weer eens wat anders dan dat we tot dusver gehoord hebben, de formaten die we hoorden waren 4.7 inch of 5.5 inch en de pixeldichtheid kwam niet boven de 400 ppi uit.
Het design is wel weer erg dun, iets wat we al wel eerder hoorden, met 6 millimeter misschien wel het dunste wat er bestaat qua smartphones. Verdere specificaties van de iPhone 6 in de video zijn een 5 megapixel camera voor en een 13 megapixel camera achter en natuurlijk een vingerafdrukscanner, de Touch-ID.

Naast de specificaties van de iPhone 6, wordt de iPhone 6 ook met zijn voorganger (iPhone 5s) en concurrent (Samsung Galaxy S5) vergeleken.

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x