LG G3 100.000x verkocht in Korea na 5 dagen

LG-G3-

Hoewel de LG G3 nog een wereldwijde release moet krijgen, is hij in thuisland Zuid Korea al te koop, en daar verkoopt de G3 erg snel. Na 5 dagen is het toestel namelijk al 100,000 keer over de toonbank gegaan. Nu is het nog even wachten hoe de LG G3 het gaat doen in de rest van de wereld en of hij goed genoeg is om de strijd van de Galaxy S5 en de HTC One M8 te winnen.

Eerder werd al bekend dat de LG G3 beter verkocht dan de Samsung Galaxy S5 in de eerste dagen na de lancering, maar of dat in Europa en Amerika ook gaat gebeuren is nog maar de vraag. Waar Samsung namelijk bekend om staat is zijn marketing, en laat Samsung nou een groter budget hebben dan LG. Wel is het zo dat LG een voordeel heeft: zij hebben met de LG G3 een telefoon die als eerste wereldwijd te koop is met een Quad HD scherm. Hierbij hoort een resolutie van 2560 x 1440 pixels, en het is een telefoon met de hoogste screen-to-body ratio.

Zal LG hiermee dus de dominantie van Samsung en Apple kunnen stagneren en misschien zelf meer mee gaan doen op die markt, waar zij nog lang niet de grootste zijn, maar concurreren met Huawei, Sony en HTC om de 3e plek op het gebied van telefoon marktaandeel. Over een maand zal er meer bekend zijn, als de LG G3 wereldwijd te koop is.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x