‘Sony Xperia Z3 krijgt 7mm dun design, komt in september’

Sony heeft al een tijd geleden bekend gemaakt meerdere vlaggenschepen per jaar op de markt te brengen, en dat werd ook snel duidelijk na de snelle lancering tussen de Xperia Z1 en de Xperia Z2. Elke 6 maanden zou er een nieuwe Xperia Z telefoon moeten verschijnen, en daarom zou in september de Xperia Z3 aangekondigd gaan worden.

Sony leaker DooMLoRD heeft op Twitter aangekondigd dat de Sony Xperia Z3 niet de dan nieuwste processor van Qualcomm krijgt, maar dan waarschijnlijk de Snapdragon 801. Daarnaast zou hij slechts 7 millimeter dun gaan worden, net als de onlangs aangekondigde Xperia T3, en dan ook nog eens waterdicht.

Z3-tip

Als de Xperia Z3 inderdaad in september uitkomt, dan heeft hij geduchte concurrentie van een iPhone 6, een Galaxy Note 4, en wellicht de One M8 Prime en de Galaxy S5 Prime.

Verder weet hij op Twitter te vertellen dat er geen opvolger komt van de Z Ultra. Door deze geruchten lijkt de tweede helft van 2014 nog interessanter te gaan worden dan de al erg interessante eerste helft van 2014. Benieuwd wie in 2014 het beste zal gaan presteren met al deze telefoon modellen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x