Samsung komt met een 4.8 inch Tizen smartphone

Tizen-Smartphone-4.8inch

Samsung zou bezig zijn met het ontwikkelen van vier smartphones die op het eigen besturingssysteem Tizen zullen draaien. Volgends de geruchten gaan deze als eerste in Rusland en India verkocht worden.

Qua specificaties is er ook niet heel erg veel bekend, behalve dat de Tizen smartphone met codenummer SM-Z910 een 4.8 inch scherm gaat krijgen, volgens de import/export website Zauba.

Tizen-Smartphone-4.8inch

Evleaks weet te melden dat de vier Tizen smartphones met de volgende codenummers komen: SM-Z500, SM-Z700, SM-Z900 en SM-Z910. Hiervan lijkt het logische dat de Z900 en de Z910 de high-end modellen zijn.

Of en wanneer zo’n Tizen smartphone naar Nederland gaat komen, is nog onbekend. Samsung zelf heeft wel gezegd dat het voor eind juni de eerste Tizen smartphone uitgebracht zal hebben, binnenkort zal misschien dus wel iets aangekondigd gaan worden. Misschien wel in combinatie met een Galaxy S5 Prime, of is een van deze high-end Tizen smartphones misschien wel dé Prime?

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x