Samsung verkoopt 10 miljoen Galaxy S5 in recordtijd

Samsung-S5

Uit een artikel uit Zuid-Korea blijkt dat de Zuid-Koreaanse smartphone fabrikant Samsung de nieuwste telg van de Galaxy S serie, de Samsung Galaxy S5, al 10 miljoen keer verscheept had na 25 dagen, een absoluut record. Het gaat hier dus niet echt om verkoopaantallen, maar verscheept en klaar om verkocht te worden.

De Samsung Galaxy S4 had voor dezelfde prestatie 2 dagen langer nodig. Ondanks dat de Galaxy S5 dus de nodige kritiek kreeg, heeft het wel gewoon steeds meer telefoons weten te verkopen in een recordtijd van een nieuw toestel. De Galaxy S, de SII en de S3 deden er respectievelijk 7 maanden, 5 maanden en 50 dagen over om deze aantallen te bereiken.

Of de Galaxy S5 het in totale verkopen nog van de S4 gaat winnen moet nog maar blijken. De Galaxy S4 heeft de grens van 40 miljoen bereikt, maar de Galaxy S3 werd vaker (60 miljoen keer) verkocht. Omdat er steeds meer keuze is uit goede telefoons wordt het steeds lastiger om deze aantallen te bereiken. Samsung mag dus al tevreden zijn als het richting de 40 miljoen gaat. Met de komst van een Galaxy S5 Prime wordt het hele verhaal misschien wel nog lastiger om zulke verkoopaantallen te bereiken.

(via)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x